Responsive image

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt

A környezet védelme, a természet károsításának, rombolásának megakadályozása az emberiség jövőjének kulcskérdése. Célunk, hogy segítséget adjunk, hogy a cégek költséghatékonyabban, környezettudatosabban működjenek.

„a fenntartható fejlődés olyan fejlődés, amely kielégíti a jelen generációk szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő generációk szükségleteinek kielégítését” Brundtland-jelentés

Biztosítani kell a gazdasági fejlődést a környezet pusztításának megakadályozása mellett. Mi az ipari elektronikák javításában látjuk szerepünket. Ezzel hozzá tudunk járulni az elektronikai hulladék csökkentéséhez, emellett partnereink termelési költségeinek leredukálásához is. A berendezések javítási költsége átlagosan 50-70%-kal kedvezőbb, mint egy új berendezés beszerzési ára.

Tegyünk együtt az elektronikai hulladék mennyiségének csökkentéséért! Ha Ön a javítást választja az új eszköz helyett, nem csak költségeit csökkenti, hanem tesz a környezet védelméért is.

környezetvédelem
környezetvédelem
környezetvédelem

A javítás világnapja

A Javítás Nemzetközi Napját az "Újraindítás" projektben kezdte el egy londoni székhelyű szervezet. Arra hívják fel az emberek figyelmét, hogy az elektronikájukat hosszabb ideig használják a hulladék csökkentése érdekében. A mai napig a projekt több ezer kg hulladék keletkezését tudta megakadályozni. 2020-ban cégünk is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A javítás elengedhetetlen közös küldetésünkhöz, hogy fenntarthatóbb életet élhessünk és enyhíthessük az éghajlati válságot. Az elektronikában használt nyersanyagok egyre ritkábbak, és beszerzésük káros az emberekre és a bolygóra. Ha továbbra is új eszközöket gyártunk a már meglévők javítása helyett, akkor ez a probléma csak nőni fog. Elengedhetetlen, hogy törekedjünk a már meglévő eszközök újrafelhasználására.

Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás