Responsive image

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt

A környezet védelme, a természet károsításának, rombolásának megakadályozása az emberiség jövőjének kulcskérdése. Célunk, hogy segítséget adjunk, hogy a cégek költséghatékonyabban, környezettudatosabban működjenek.

„a fenntartható fejlődés olyan fejlődés, amely kielégíti a jelen generációk szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő generációk szükségleteinek kielégítését” Brundtland-jelentés

Biztosítani kell a gazdasági fejlődést a környezet pusztításának megakadályozása mellett. Mi az ipari elektronikák javításában látjuk szerepünket. Ezzel hozzá tudunk járulni az elektronikai hulladék csökkentéséhez, emellett partnereink termelési költségeinek leredukálásához is. A berendezések javítási költsége átlagosan 50-70%-kal kedvezőbb, mint egy új berendezés beszerzési ára.

Tegyünk együtt az elektronikai hulladék mennyiségének csökkentéséért! Ha Ön a javítást választja az új eszköz helyett, nem csak költségeit csökkenti, hanem tesz a környezet védelméért is.

környezetvédelem
környezetvédelem
környezetvédelem

A javítás világnapja

A Javítás Nemzetközi Napját az "Újraindítás" projektben kezdte el egy londoni székhelyű szervezet. Arra hívják fel az emberek figyelmét, hogy az elektronikájukat hosszabb ideig használják a hulladék csökkentése érdekében. A mai napig a projekt több ezer kg hulladék keletkezését tudta megakadályozni. 2020-ban cégünk is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A javítás elengedhetetlen közös küldetésünkhöz, hogy fenntarthatóbb életet élhessünk és enyhíthessük az éghajlati válságot. Az elektronikában használt nyersanyagok egyre ritkábbak, és beszerzésük káros az emberekre és a bolygóra. Ha továbbra is új eszközöket gyártunk a már meglévők javítása helyett, akkor ez a probléma csak nőni fog. Elengedhetetlen, hogy törekedjünk a már meglévő eszközök újrafelhasználására.

Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás

A javítás világnapja 2023

2023-ban hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Javítási Nap. Ebben az évben a világnap témája a „Javítás mindenkinek”. Arra törekednek, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a javítás lehetősége. Az esemény felhívja rá a figyelmet, hogy a dolgok javításával és újra felhasználásával pénzt takaríthatunk meg és a környezetet is óvjuk. A javítással tovább használhatjuk a hőn szeretett és hasznos eszközeinket, csökkentjük a hulladékot, és megtakarítjuk az új dolgok készítéséhez és szállításához szükséges anyagokat, energiát és pénzt. A javításnak nagy az éghajlati hatása, mert kiszorítja az új anyagok gyártását, ami sokféle környezeti kárt csökkent, beleértve az üvegházhatású gázok kibocsátását és az erőforrások kitermelését. Sok termék esetében a nyersanyagok kitermelése és a gyártás egy szén-dioxid-intenzív folyamat, így a negatív hatások jelentős része az első használat előtt következik be.

repairday
6r
6r

A javítás világnapja 2022

A Nemzetközi Javítási Napot minden évben október harmadik szombatján ünneplik. A téma idén a Repair Everywhere lesz. A szervezők arra kérik a kezdőket, hogy próbáljanak ki új technikákat, a szerelők mutassák be kedvenc javításaikat és megünnepeljük a briliáns közösségi javítócsoportokat és vállalkozásokat, amelyek a mozgalom szívét képezik.

Cégünk idén is csatlakozik a kezdeményezéshez és ebből az alkalomból a korábbi évekhez hasonlóan idén is kedvezményt biztosítunk a 10.17-én beérkező eszközök javítási árából. Igény esetén díjmentesen küldünk futárt az eszközökért. Ez egy remek alkalom arra, hogy a raktárban porosodó, meghibásodott elektronikai eszközöket kedvező áron megjavíttathassa.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegyünk együtt az elektronikai hulladék mennyiségének csökkentéséért!

repairday
6r

A javítás világnapja 2021

2021. október 16 -án, szombaton ünnepeltük a javítás nemzetközi napjának ötödik kiadását, amely a javítás értékének népszerűsítéséről és ünnepléséről szól. A 2021-es kiadás témája a „Javítás csökkenti a szén -dioxid -kibocsátást”.

A legtöbb terméktípus esetében a károsanyag-kibocsátás nagy része az első használat előtt, a gyártás során keletkezik. A termelésből származó, szén -dioxid -kibocsátást gyakran „fogyasztási kibocsátásnak” nevezik. Ezen termékek élettartamának meghosszabbításával idővel csökkenthetjük fogyasztási kibocsátásunkat.

Természetesen 2021-ben sem hagyhattuk ki az eseményt. Köszönjük mindenkinek, aki velünk együtt ünnepelt.

repairday
6r
6r