Responsive image

Ipari elektronika javítás

Az üzemzavarok okozta állásidő a nagy veszteségforrások közé tartozik. Ha egy termelő berendezés váratlanul meghibásodik, annak súlyos anyagi következményei lehetnek. A Győrfi IM Kft. szerviztechnikusai a termeléskiesés minimalizálása érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a gyorsaságra, a minőség megtartása mellett.

Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatásunk igénybevétele esetén garantáljuk a 24 órán belüli hibafeltárást. Ezt követően küldünk javítási árajánlatot és tájékoztatjuk a hibaelhárítás várható idejéről. Ez függ a szükséges alkatrészektől és a hiba bonyolultságától. Megrendelés esetén soron kívül azonnal megkezdjük az eszköz javítását.

Ára: 95.000 Ft + Áfa

Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás
Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás
Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás

Arra törekszünk, hogy olyan beszállítói kapcsolatokat alakítsunk ki, amelyek biztos alapot jelentenek cégünk hosszú távú sikeréhez és szolgáltatásaink minőségének folyamatos emeléséhez. A beszállítók kiválasztási folyamatának fontos elemei a pontosság, a megbízhatóság és a minőség. Annak érdekében, hogy beszállítói kapcsolatainkból a maximumot hozhassuk ki rendkívül nagy figyelmet fordítunk a már meglévő és a potenciális együttműködések monitorozására. Ezzel a módszerrel folyamatosan fejleszthetjük beszállítói bázisunkat.

Az elmúlt években olyan kapcsolatokat sikerült kialakítanunk, melyeknek köszönhetően olyan alkatrészek beszerzése valósulhatott meg, amelyekre partnereink esélyt sem láttak. Ezen a területen nagyon fontos szempont az idő is. Gyakran egy-egy berendezés szállítási határideje 4-6 hét is lehet, ami egy stratégiailag fontos termelőgép esetén rengeteg. Ezt cégünk akár 3-4 napra is képes leredukálni.

 • Óriási raktárkészlet: raktárkészletünkben több ezer alkatrész megtalálható
 • Rövid határidő: a készleten nem lévő, speciális eszközöket akár néhány napon belül be tudjuk szerezni
 • A gyártó által nem támogatott eszközök beszerzése: gyakran fordulnak hozzánk partnereink különböző gyártásból kifutott berendezések beszerzési igényével.
 • Kedvező ár: partnereink részére több helyről kapott árajánlat alapján a legkedvezőbbet biztosítjuk

Ha az adott készülék már egyáltalán nem kapható, vagy túl költséges lenne, segítünk a kiváltásában.

Tekintse meg eladó eszközeinket!
Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás
Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás
Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás

Készenléti szolgáltatásunk keretében, szerződött partnerünk hibabejelentését követően, szerviz szolgálatunk rövid határidőn belül megkezdi a helyszínen a hibát kiváltó okok műszeres felderítését és elhárítását.

A készenléti szerződés megkötése esetén a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetőek vagyunk. A hibabejelentéstől számított néhány órán belül szerviztechnikusaink megkezdik a hiba feltárását és elhárítását. A szerződésben rögzítésre kerül, hogy hány órán belül kell kollégáinknak a helyszínre érkezni. Ez minden esetben a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével kerül megállapításra.

Szerződött partnereink eszközei, gépmeghibásodásai elsőbbséget élveznek. Legyen szó akár helyszíni hibakeresésről, eszközjavításról, vagy alkatrészbeszerzésről prioritásba helyezzük.

Milyen előnyökkel jár a készenléti megállapodás?

 • Csökken a termeléskiesés
 • Nő az üzembiztonság
 • Nonstop rendelkezésre állás
 • Teljeskörű szervizszolgáltatás
 • Kedvezményes óradíjak
ügyelet
ügyelet
A régi szemlélet szerint három karbantartási alaptaktika létezik:
 1. javítás (szükség szerinti)
 2. megelőzés (preventív feladatok)
 3. előrejelzés (prediktív feladatok)
1. Üzemeltetés meghibásodásig

Ez a legrégebbi karbantartási stratégia. A berendezést a meghibásodás bekövetkezéséig üzemeltetik, amikor is az alkatrész már nem képes ellátni a funkcióját. Előnye, hogy a berendezések részegységei az elhasználódás határáig kihasználhatók. Hátránya, hogy a meghibásodás váratlan bekövetkezése miatt a beavatkozási, javítási idő előre nem tervezhető és termelő berendezések esetén a kiesésnek súlyos anyagi következményei lehetnek. A váratlanul meghibásodott eszköz azonnali pótlására általában nincs lehetőség, ami nagy problémát jelenthet, illetve a meghibásodások késői felismerése további károsodásokat is okozhat. Természetesen váratlan meghibásodások előfordulhatnak a nagy körültekintéssel végzett, rendszeres karbantartás mellett is. Sajnos ennek kivédése szinte lehetetlen.

A váratlan leállások okozta termeléskiesés minimalizálása érdekében rendkívül gyorsan reagálunk a hibabejelentésekre. Sok gyártófüggetlen szervizzel ellentétben cégünk magyarországi telephelyen üzemel, ami csökkenti a szállítási időket. Továbbá szerviztechnikus kollégáink helyszíni hibafeltárást és hibaelhárítást is végeznek. A hibamegállapítástól kezdve a javításon és tesztelésen keresztül a beüzemelésig el tudjuk végezni a berendezések szervizelését.

2. Tervszerű Megelőző Karbantartás (TMK)

Lényege, hogy a berendezés állapotának figyelmen kívül hagyásával, előre meghatározott időközönként felülvizsgálatokat, javításokat végeznek. A cél a váratlan meghibásodások elkerülése. Célszerű olyan gépeknél alkalmazni, ahol jelentős termeléskiesést okoz a meghibásodás miatti leállás, illetve, ha a meghibásodás nagy anyagi kárt, élet és balesetveszélyt jelent.

Megelőző karbantartással a váratlan leállások ellen!

A folyamatos üzemvitel biztosítása érdekében elengedhetetlen a termelőgépek folyamatos ellenőrzése, tisztítása és az időérzékeny alkatrészek cseréje. Az üzemi karbantartásnak gyakran azonban erre nincs kapacitása. Célszerű legalább fél évente megelőző karbantartást végezni. Tapasztalataink szerint ezzel nagymértékben megnő az üzembiztonság és a karbantartásra fordított költségek csökkennek.

A karbantartásra visszavezethető kiesések csökkentésével a termelő berendezések termelékenysége, kapacitáskihasználása növelhető. Aligha kétséges, hogy a megfelelő karbantartás elősegíti a vállalat sikerességét.

Megelőző karbantartási szolgáltatásunk keretein belül elvégezzük:

 • tápegységek és frekvenciaváltók ellenőrzése
 • eszközök takarítása
 • kontakt hibák megszüntetése
 • sorkapcsok, kötések ellenőrzése
 • rezgésvizsgálat
 • hálózati diagnosztika
 • hőkamerás vizsgálat
 • ventilátorok üzemszerűségének ellenőrzése
 • időérzékeny alkatrészek ellenőrzése
 • hőelvezetők újrapasztázása
 • kábelek ellenőrzése
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás

Az ellenőrzést követően szaktechnikusaink jegyzőkönyvet állítanak ki a vizsgálat eredményéről, javaslatot tesznek az eszközök cseréjére/javítására/felújítására és az első alkalommal karbantartási tervet készítenek.

Karbantartási szerződés keretében végzett munkáinkra kedvezőbb díjat számítunk fel.

Ha javításra/beszerzésre/felújításra van szükség arról külön árajánlatot adunk.

3. Az állapotfüggő karbantartási stratégia

Az állapotfüggő karbantartási stratégia alapja, hogy a berendezéseken időszakosan műszeres állapotvizsgálatot végeznek. Minden gépnél megfigyelhető, hogy a meghibásodási folyamat kezdeti stádiumában a komponensek valamilyen figyelmeztető jelzést mutatnak, amelyek különböző mérési technikákkal érzékelhetők. Ezeknek a jeleknek az érzékelésével és feldolgozásával foglalkozik a műszaki diagnosztika.

A hibadiagnosztikai mérések lehetnek időszakosak (IPED), vagy a kritikus berendezések esetén online felügyelő rendszerek végezhetnek automatikus kiértékeléssel folyamatosan műszaki állapotvizsgálatot (IPMR). A mérési adatok kiértékelése alapján kapott információk, az elhasználódás törvényszerűségei, a felügyelt berendezések károsodásának sajátosságai alapján tervezik meg a karbantartási és javítási munkákat.

Ipari Preventív Elektrotechnikai Diagnosztika (IPED)

 • A preventív karbantartási ellenőrzések során azonosítjuk a várható kockázatokat, megállapítjuk a gépek, eszközök állapotát.
 • Megfelelő, modern műszerek használatával méréseket és hőkamerás vizsgálatot végzünk. Hálózat diagnosztizálással kiszűrjük a torz jeleket, majd jegyzőkönyvet állítunk ki.
 • Rugalmasan alkalmazkodunk a vállalat termeléséhez, a leállásokhoz, a méréssorozat elvégzéséhez nem kell a termelést leállítani.
 • A feltárt hibák igény szerinti javítása, javaslat helyettesítő eszköz alkalmazására.

Ipari Prediktív Monitoring Rendszer (IPMR)

Ez a rendszer képes a több különböző gyártmányú, kommunikációs protokollal és csatlakozással rendelkező terepi eszköz bizonyos adatainak folyamatos monitorozását végezni. A kiválasztott néhány adatból lehet következtetni a figyelt eszköz vagy a kapcsolódó, illetve vezérelt egységek állapotára, ezzel támogatva a karbantartást. A rendszert egyedi igényeknek megfelelően készítjük el. Ezek a rendszerek képesek lehetnek az egyszerű jelzésekre éppúgy, mint a komplett automatikus jelentésgenerálásra.

Előnyei:

 • A karbantartási és helyreállítási munkák szervezettsége nő
 • Bevezetésével javul a gépek rendelkezésre állása
 • Csökken a váratlan meghibásodások száma, a hibák súlyossága
 • A nagyjavítások jól ütemezhetők és tervezhetők,
 • Az alkatrészek az elhasználódási tartalék 90-95%-áig üzemeltethetők
 • A nagy átfutási idejű alkatrészek beszerzését időben el lehet indítani
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás

Cégünk már 25 éve foglalkozik ipari elektronikai berendezések panelszintű javításával. Jelen vagyunk az élelmiszeripar, a gyógyszeripar és az autóipar területén egyaránt. Szolgáltatásaink teljes körűek a helyszíni gyártósori hibamegállapítástól kezdve az elektronikák panelszintű javításáig és üzembehelyezéséig bezárólag. Komplex szolgáltatás nyújtunk, mellyel a partnereink üzemvitelének biztonságát segítjük elő.

Az alábbi ipari elektronikák javítását vállaljuk:
 • PLC
 • HMI monitor
 • TOUCH monitor
 • Operátor panel
 • Ipari számítógép
 • Egyedi elektronikai panel
 • AC/DC tápegység (akár 300 A terhelhetőségű berendezés)
 • Ipari szünetmentes tápegység
 • Vezérlőkártya
 • NC, CNC vezérlő (Pl.: Fanuc, NCT, Siemens, Heidenhein)
 • Robot, vezérlő elektronika, szervohajtás (Pl.: Kuka)
 • Ipari mérleg, mérlegerősítő
 • Inverter, frekvenciaváltó
 • Szervomotor, szervomotor hajtás vezérlő
 • Ipari fémdetektor, röntgen
 • Fénykapu
 • Robbanásbiztos (Ex) gyújtószikramentes berendezés
 • Mérőléc
 • Szerszámtemperáló
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Helyszíni hibaelhárítást, javítást, felújítást és modernizálást vállalunk a teljesség igénye nélkül:
 • zsákoló és kombinációs mérlegek, mérlegfejek (pl. Ishida, Yamato, Bilwinco, kínai gyártók)
 • vertikális és horizontális csomagológépek (pl. Rovema, Bosch, kínai gyártók)
 • fémdetektáló berendezések (pl. Loma, Ceia, Fortress, Safeline)
 • térfogat adagolók, töltőberendezések
 • megmunkáló központok, marógépek, forgácsológépek
 • fröccsöntőgépek
 • rugó/csőhajlító gépek
 • présgépek
 • hegesztőgépek
 • célgépek

A megfelelő műszerezettség ellenére is a legtöbb esetben szükség van a meghibásodást okozó eszköz elektronikai szaklaborban történő hibafeltárására, hiszen az eszközök szakszerű vegyszeres tisztítását, az elektronikák panelszintű javítását, tesztelését csak itt tudják elvégezni.

Mit kell tennie?
Javítás:
 1. A berendezés meghibásodásakor telefonon, vagy e mailben értesítsen minket. (Minél több információnk van a hibajelenségről és az adott berendezésről, annál gyorsabban tudjuk orvosolni a problémát.)
 2. Postázza eszközét, vagy jelezze felénk, hogy szeretné, ha mi végeznénk a szállítást. Az utóbbi szolgáltatásunk esetében szükségünk van az alábbi adatokra: csomag felvételének címe, kapcsolattartó telefonszáma, e-mail címe és a csomag adatai (magasság, szélesség, hosszúság és súly).
 3. Ezt követi a bevizsgálás. A bevizsgálás díja 30.000 Ft + Áfa, mely a javítási árajánlat megrendelése esetén nem kerül számlázásra és tartalmazza az el- és visszaszállítás költségét is. Amennyiben nem rendelik meg a javítást minden esetben számlázásra kerül függetlenül a bevizsgálás eredményétől. Szerviztechnikusaink 5 napon belül feltárják a hiba okát. Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatásunk igénybevétele esetén 24 órán belül bevizsgáljuk az eszközt, melynek díja: 95 000,- Ft+ Áfa
 4. A bevizsgálást követően küldünk árajánlatot a javításról. A Magyar Pékszövetség tagjainak 10% kedvezményt biztosítunk a műhelymunkákra és a kiszállási óradíjból. (Az esetleges kiszállási útiköltség összegére nem vonatkozik. Egyéb kedvezményekkel nem összevonható. Normál óradíj helyszíni kiszállás alapján.)
 5. Megrendelés esetén a beszerzési osztály előkészíti a szükséges alkatrészeket.
 6. Tapasztalt szaktechnikusaink elvégzik a javítást és a tesztelést.
 7. Személyesen, vagy futárszolgálattal visszaküldjük a berendezést.
 8. A javítás minden esetben sikerdíjas. Egyedi szolgáltatásunk keretein belül biztosítunk 5 tesztnapot, hogy termelés közben is megbizonyosodhasson az eszköz megfelelő működéséről, számlázás csak a megrendelő által aláírt teljesítési igazolás után történik.
 9. A készüléken, berendezésen általunk végzett javításokra 12 hónap jótállást vállalunk, sértetlen Győrfi IM Kft.-s garancia zárjegy esetében. A jótállás idejének számítása a számla kiállítás dátumától veszi kezdetét.
Helyszíni hibafeltárás és hibaelhárítás:
 1. A berendezés meghibásodásakor telefonon, vagy e mailben értesítsen minket. (Minél több információnk van a hibajelenségről és az adott berendezésről, annál gyorsabban tudjuk orvosolni a problémát.) Amennyiben a hibaelhárításra sürgősen szüksége lenne, kérjük azt is jelezze felénk! Szakmai kérdések esetén keresse bizalommal Győrfi Robin szerviztechnikust az alábbi telefonszámon: +36-30-837-7243
 2. Árajánlatadás
 3. Megrendelés
 4. Időpontegyeztetés
 5. Teljesítés és számlázás

A megrendelő telephelyén elvégzett hibakeresés nem sikerdíjas és a munkalapon leigazolt munkaórák alapján kerül kiszámlázásra.

Kiszállási díj: 400 Ft/km + ÁFA

Óradíj: 24.500 Ft/fő/óra + ÁFA

helyszíni hibakeresés
Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatás

A Győrfi IM Kft szakemberei különböző típusú monitorokat, érintőképernyőket, HMI egységet javít (LCD, Plazma). A hiba forrása általában a túlkopás, sérülés a helytelen használat miatt, törés. Ezek beszerzése drága vagy már az elavultság miatt nem lehetséges. Cégünk képes ezeket megjavítani, illetve kedvező áron cserélni, akár raktárkészletünkön keresztül.

Tapasztalt szaktechnikusaink különböző típusú PLC egységek javítását végzik. Az elavult, elhasználódott processzorokat, tápegységeket felújítják, kicserélik, tisztítják majd funkcionálisan letesztelik, javítás után új állapotba kerülnek.

Amikor egy nyomtatott áramkör rossz, a felhasználók gyakran a csere lehetőségéhez fordulnak, de ez nem minden esetben lehetséges, mivel drága vagy elavult. Szakszervizünkben a tapasztalt mérnökeink megbízhatón és költséghatékonyan tudják a javítást végezni, az alkatrészeket akár raktárkészletünkből akár speciális beszállítóktól szerzik be. Gyakran úgy végzik szakembereink a javításokat, hogy nincsenek információnk a hiba okáról, illetve kapcsolási rajz. Ennek ellenére magas színvonalon képesek a hibás áramkört a kiégett sorokat javítani és a hibás alkatrészeket cserélni.

HMI, PLC, TOUCH MONITOROK
HMI, PLC, TOUCH MONITOROK
HMI, PLC, TOUCH MONITOROK
HMI, PLC, TOUCH MONITOROK

Több éves tapasztalat alapján nagy biztonsággal javítunk lágyindítókat, frekvenciaváltókat, szervomotorokat, szervohajtásokat. Mivel ezen eszközök sokszor szennyezett környezeti levegőnek, illetve nagy melegnek vannak kitéve, ezért fontos az időszakos átvizsgálásuk, javításuk, tesztelésük.

FREKVENCIAVÁLTÓK, SZERVOMOTOROK, SZERVOHAJTÁSOK
FREKVENCIAVÁLTÓK, SZERVOMOTOROK, SZERVOHAJTÁSOK
FREKVENCIAVÁLTÓK, SZERVOMOTOROK, SZERVOHAJTÁSOK

Szerviz technikusaink rendszeresen végeznek javítási és szervizelési feladatokat különböző típusú CNC vezérlésű gépeken. Az általunk javított szerszámgép javítás általában nagy költségmegtakarítást eredményez partnereinknek, hiszen nem kell új eszközt vásárolnia. Egyedi megelőző karbantartási diagnosztikánk által képzett szakembereink az alkatrészek avultságát megvizsgálják, majd javaslatot tesznek ezek az alkatrészek cseréjére. A CNC vezérlésben található kötéseket, kondenzátorokat, reléket és egyéb alkatrészeket szükség esetén kicserélik, amelyekből nagy raktárkészlettel rendelkezünk.

Robot elektronikai berendezések javítása rendkívül versenyképes árakon történik, javítás után a berendezéseket mindig tesztelik és csak így kerülnek vissza partnereinkhez. Szintén megelőző karbantartást is végzünk robot elektronika területén. Elégedettségi és javítási rátánk a 90 %-t meghaladják.

CNC ÉS ROBOTELEKTRONIKA
CNC ÉS ROBOTELEKTRONIKA
CNC ÉS ROBOTELEKTRONIKA

Cégünk hosszú évek óta jelen van a gyógyszeripar területén. Tapasztalt szerviztechnikusaink rendszeresen javítanak különböző gyártmányú és típusú tablettaszámláló berendezéseket. A javítást követően a számlálófejekről igény esetén kalibrációs jegyzőkönyvet állítunk ki.

Szakembereink a hiba elhárítása után tisztítják és tesztelik az eszközöket, de ezen felül biztosítunk 5 tesztnapot, hogy termelés közben is megbizonyosodhasson az eszköz megfelelő működéséről..

A tablettaszámlálókon kívül gyártótól függetlenül javítunk többek között szervohajtásokat, kijelzőket, vezérlőket és frekvenciaváltókat. Továbbá mérlegek, csomagológépek, fémdetektorok helyszíni hibafeltárását és hibaelhárítását is elvégezzük, ehhez jól felszerelt szervizautókkal rendelkezünk. Szerviztechnikusaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a legkülönfélébb ipari berendezések javításában.

A hibabejelentésekre rendkívül gyorsan reagálunk. Sürgősségi bevizsgálási szolgáltatásunk igénybevétele esetén 24 órán belül bevizsgáljuk az eszközt és lehetőség szerint azonnal megkezdjük a hiba elhárítását. Magyarországi telephelyen üzemelő szervizlaborunkban saját technikusaink végzik a javítást. Komplett szolgáltatást nyújtunk a hiba megállapításától kezdve az elektronikák panelszintű javításáig és a mérési jegyzőkönyvek kiadásáig bezárólag.

Több, mint 20 éves tapasztalattal végezzük a gyártásból kifutott elektronikák javítását is. Ezeknek az eszközöknek a beszerzése már nem lehetséges, vagy horribilis összegekbe kerülhet. Ezen berendezések javítása nagy költségmegtakarítást eredményez.

Ipari tápegységek
Ipari tápegységek
Ipari tápegységek

Optimális temperálással kb. 30%-kal rövidebb ciklusidő érhető el. Ezzel növekszik a gépkapacitás, a megtakarítás.
Kollégáink azon dolgoznak, hogy hatékonyabbá tegyék a gépek működését. A hőátadást rontó szerves, és szervetlen anyagok lerakódása a temperálócsatornákban a berendezés meghibásodásához vezet. Fontos a megelőző karbantartás, a rendszeres átvizsgálás, mellyel megelőzhető a meghibásodás.
Javítás során technikusaink ezeket a műveleteket is elvégzik.

Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás
Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás

A Győrfi IM Kft vállalja egyfázisú és háromfázisú tápegységek javítását. Szervizcsapatunk modern műszerekkel a tápegységeket bevizsgálják, ellenőrzik a kondenzátorok állapotát, a nem teljes kapacitással működő, rövid időn belül meghibásodó alkatrészeket javítják, vagy a megelőző karbantartás részeként kicserélik.

Ipari tápegységek
Ipari tápegységek
Ipari tápegységek

Tapasztalt elektrotechnikusaink minden típusú jeladó egységet javítanak, ezek közé tartoznak az abszolút és a lineáris kódolók. Mivel ezek működési rendszere elég bonyolult partnereink sokszor kérnek segítséget a meghibásodott eszköz hibájának megoldásában. Amennyiben a jeladón belüli hibát sikerül feltárni, úgy egy részegységet kell csak kijavítani. Amennyiben az eszköz javítása nem gazdaságos illetve egyáltalán nem javítható, úgy javaslatot teszünk egy új jeladó beépítésére.

Jeladók és encoderek
Jeladók és encoderek
Jeladók és encoderek

A Győrfi IM Kft már 20 éve foglalkozik folyamatirányító rendszerek javításával, telepítésével. A folyamatirányító rendszerek telepítésénél tapasztalt szakmérnökeink végzik a gyenge- és erősáramú elosztószekrények kábelezését, szerelését, a mérőkörök kalibrálását, helyszíni beüzemelését. Teszteljük az analóg és a digitális áramköröket, az elromlott vagy elavult alkatrészeket javítjuk, illetve cseréljük raktárkészletünkből vagy beszállítóktól. Üzembe helyezés előtt teszteljük, illetve kérésre kalibráljuk a rendszert.

Folyamatirányító rendszerek
Folyamatirányító rendszerek
Folyamatirányító rendszerek

A Győrfi IM Kft. gyártófüggetlen szakszervize a hazai nehéz-, gyógyszer- és élelmiszeriparban található valamennyi fémdetektor javítását, ellenőrzését és kalibrálását elvégzi. Komplett szolgáltatást nyújtunk a hiba feltárásától kezdve a hiba elhárításáig és a mérési jegyzőkönyvek kiadásáig. A Győrfi IM Kft által készített jegyzőkönyveket hivatalosan csatolhatják gépeik minőségbiztosítási dokumentációihoz!

Az ellenőrzések célja:

 • a rosszul beállított fémkeresők kiszűrése
 • magas üzembiztonság
 • állásidők csökkenése
 • termékminőség biztosítása
 • költséghatékony üzemeltetés

Fémdetektorok javítása szakszervizünkben

Teljes mechanikus átvizsgálás, az elöregedett, elhasználódott alkatrészek cseréje, csapágyazások elvégzése. Elektronikai tápegységek, vezérlő panelek ellenőrzése, hibás elemek javítása, felújítása.

Fémdetektorok helyszíni bevizsgálása, kalibrálása

A fémdetektor mechanikus és elektronikus működésének ellenőrzése, mérési sorozatok elvégzése.

Kalibrálási jegyzőkönyv elkészítése, észrevételek megbeszélése.

Fémdetektorok ütemezett karbantartása

Fémdetektorok időszakos, ütemezett (negyedéves, féléves, éves) karbantartása. Elektronikus működés ellenőrzése modern oszcilloszkópos műszerekkel, mechanikus, mozgó alkatrészek hőkamerás bevizsgálása. Igény szerinti konfigurálások elvégzése, kalibrálások, jegyzőkönyv készítése. Karbantartási szerződés keretében végzett munkáinkra kedvezőbb díjat számítunk fel.

Fémkeresők, röntgenek
Fémkeresők, röntgenek
Fémkeresők, röntgenek

Támogatott gyártók

Elektronikai javítás és szakszerviz szolgáltatás