Responsive image

Cégünkről

gyártófüggetlen ipari elektronikai eszközök javítása - gyártásból kifutott elektronikai termékek javítása - sürgősségi javítás
gyors és szakszerű helyszíni hibaelhárítás - megelőző karbantartás

10+1 ok, amiért minket válasszon!

 1. A javítás gazdaságosabb, mint egy új eszköz.

 2. Védjük bolygónkat! Csökkentsük együtt az elektronikai hulladékot!

 3. Gyártó által nem támogatott elektronika javítása.

 4. Magyarországi telephelyen üzemelő szerviz labor.

 5. Megrendelés esetén ingyenes bevizsgálás.

 6. Sürgősségi bevizsgálás 24 órán belül.

 7. Sikerdíjas eszközjavítás.

 8. A javított eszköz tesztelésére 5 napot biztosítunk.

 9. Az általunk végzett javításokra 12 hónap garancia.

 10. Gyors és szakszerű helyszíni hibafeltárás, hibaelhárítás.

 11. 25 év tapasztalat az ipari elektronika világában.

Győrfi IM Kft. csapat

Győrfi Bertalan

Ügyvezető Igazgató
Győrfi Bertalan

Győrfi Bertalan 1998-ban vállalkozóként kezdte meg tevékenységét, majd a vállalkozás fejlődésének eredményeként 2007-ben megalapította a Győrfi IM Kft-t. Kezdetben kizárólag élelmiszeripari csomagológépek javításával foglalkoztunk, de mára már jelen vagyunk a sütő -édesség - húsipar, valamint az autó és a gyógyszeripar területén egyaránt. Az egyszemélyes vállalkozás meghatározó piaci szereplővé nőtte ki magát. Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonú és szervizlaborunk magyarországi telephelyen üzemel.

A dinamikusan fejlődő cég magasan képzett elektrotechnikusokat, elektroműszerészeket foglalkoztató országos ismeretségű, meghatározó jelentőségű szereplője az ipari elektronikák javításával foglalkozók piacán. Az ismertség már az országhatáron túl is átível. A vállalkozás mobilitását több speciálisan felszerelt szervizautó biztosítja. Szolgáltatásaink teljes körűek a helyszíni hiba megállapítástól kezdve az elektronikák panelszintű javításáig, üzembe helyezéséig és az egyedi alkatrészek beszerzéséig bezárólag.

A Győrfi IM Kft. célul tűzte ki, hogy szakmai tudásával és megbízhatóságával segítse a partner cégeket üzemvitelük biztonságának szinten tartásával és fokozásával. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy elősegíthessük partnereink termeléskiesésének minimális szintre csökkentését.

Egy kis történelem

A javak használata és a karbantartás különválása fokozatosan, évszázadokkal ezelőtt kezdődött, és az ipari tevékenység megjelenésével, a munkamegosztás kiteljesedésével vált jellemzővé. Az eszközökre (gépekre, berendezésekre) szűkítve a karbantartás szemszögéből a használat és a karbantartás viszonya koronként változó volt.

Hammurápi király (ie. 18. század) rendelkezése: „Ha valaki a gátat nem gondozza, úgyhogy abban repedések nyílnak, és a folyó a földet elönti… és emberek halnak meg, akkor a vétkes vettessen tűzbe.”

Nagy Sándor (ie.~335) parancsa Parmenionnak az ázsiai hadjárat előtt: „Tartsd rendben az ostromgépeket, hogy sok esztendőn keresztül használhatók maradjanak!”

A karbantartás a hajdani kiszolgáló folyamatból a termelés egyik fontos feltételi folyamatává lépett elő. Azonban nem veszik kellően figyelembe a karbantartás, valamint a termelés költségei, minősége, a cég versenyképessége és eredményessége közötti összefüggést.

Erősödik a termelés és a karbantartás közötti konfliktus a rendelkezésreállás szigorodó követelményei miatt. A termelési stratégiával összehangolt karbantartás következtében a termelékenység és a minőség is javulhat.

Napjainkban

Mecseknádasd

Egyik régi partnerünk vásárolt egy hústöltő gépet használtan, amit csak pár óráig tudtak üzemeltetni, mivel a vezérlőpanelen lévő üveg biztosíték leoldott. Ezt megpróbálták kicserélni, de ez nem hozott eredményt. Így a vezérlőpanelt elküldték hozzánk. Javítás közben a tapasztalt szerviztechnikus észrevette, hogy valószínűleg külső túlterhelés okozhatta a vezérlőpanel meghibásodását, melyen több zárlatos és megszakadt alkatrészt is talált.

Jeleztük, hogy a javított panel valószínűleg rövid időn belül újra meg fog hibásodni. Ennek tudatában a hibakeresés folytatása átkerült cégünk helyszíni hibaelhárítást végző csapatához. A megrendelő telephelyén végzett hibakeresés folyamán szaktechnikusaink észrevették, hogy a gépen belül 1 db 24 V DC-s tápegység található, viszont a benne lévő pár darab mágneskapcsoló közül az egyiknek 24 V AC a működtető feszültsége. Ezt jelezték is partnerünk felé. Valószínűleg a berendezést megvétel előtt szakszerűtlenül javították.

Ügyfelünk szolgáltatott megfelelő mágneskapcsolót a gépbe, melynek beszerzési ideje alatt egy finom ebédre is megvendégelte szakembereinket. A hiba javítását követően a berendezés tökéletesen működőképessé vált a Győrfi IM Kft és partnerünk legnagyobb örömére.

Mecseknádasd sztori
Csehország sztori
Meddig megyünk el, ha valami nagyon sürgős? -Csehországig biztosan!

Egy nyári napon kétségbeesett telefont kaptunk egy régi partnerünktől. Ezesetben már nem csak cégeink közötti vevő-beszállító kapcsolatról volt szó, hanem személyesen is kötődtünk hozzájuk. Segíteni akartunk.

A probléma egy robotvezérlővel volt, ami miatt sajnos megállt a termelés. Azonnal autóba ültünk és 1 órán belül ott voltunk az eszközért. Még aznap megtörtént a bevizsgálás, majd elküldtük az ajánlatot, azzal az információval, hogy 3-4 nap a várható javítási idő az alkatrészek beszerzése miatt.

A 3-4 nap olykor rengeteg. Ügyfelünk jelezte, ha nem tudják elindítani másnap a gépet, annak bizony súlyos kötbér lesz a következménye, mert nem tudnak időben teljesíteni. Mindenképpen szerettük volna megoldani a problémát, de hiába hívtuk az összes beszállítónkat, senki nem tudott ennél gyorsabban alkatrészt küldeni.

Végső megoldásként Robin és Betti 16 órakor autóba ültek és Csehország felé vették az irányt. Sikeresen beszerezték a vezérlő javításához szükséges alkatrészeket, majd szerviztechnikusaink reggel 7-kor azonnal megkezdték a javítást. Ennek következtében 10 órakor a gyártás ismét zavartalanul folyhatott tovább.

Hatalmas kő esett le mindannyiuk szívéről, hiszen partnerünk legnagyobb elégedettségére villámgyorsan orvosoltuk a problémát, amivel sikerült elkerülni a kötbérfizetési kötelezettséget. A Győrfi IM Kft vezetőségét büszkeséggel töltötte el az a találékonyság és lelkesedés, amit szakemberei tanúsítottak.