Adatvédelem

Cégünk mindenkori legfrissebb adatvédelmi nyilatkozatát itt olvashatja:

Adatvédelmi Nyilatkozat

Általános Felhasználási Feltételek - 2021. 01. 26.


Felek és kifejezések

Jelen weblapot és a hozzá tartozó aloldalakat (továbbiakban oldal, webhely, honlap stb.) a sólyi székhelyű NextWebGen Webfejlesztés - Rehus Ádám EV. (továbbiakban fejlesztő, vagy vállalkozó) készítette és bocsátotta a tulajdonos, a NextWebGen megrendelője részére.

Tulajdonosnak (Szolgáltatónak, vagy vállalkozásnak) nevezzük azt a céget vagy személyt, aki a weboldal elkészítését megrendelte és átvette a fejlesztőtől. A tulajdonos jogilag rendelkezik az általa vásárolt domain nevekről és minden olyan, adatról, szöveges, képi, hang, vagy videótartalomról, eljárásról, programról, ötletről vagy elképzelésről, amit a megrendelt oldal elkészítésekor a fejlesztőnek biztosított.

Harmadik félnek (harmadik személynek) nevezzük azt a személyt, vagy szervezetet, aki nem használója a jelen weboldal egyik szolgáltatásának sem, csak járulékos szereplő a webhely működtetése vagy használata során (domain regisztrátorok, internetszolgáltatók, közművek stb.).

Jelen feltételek, amelyet az oldal használatával, bármely szolgáltatás, vagy termék megrendelésekor automatikusan elfogad, az oldal, illetve a megrendelt termék vagy szolgáltatás szöveges és egyéb képi tartalmára, programjára, forráskódjára, megjelenésére, alapelveire, a felhasználókról, vagy megrendelőkről esetlegesen gyűjtött adatokra, a jogviszonyokra illetve egyéb kötelezettségekre vonatkozik.
Jelen szerződés előzetes értesítés nélkül változhat! Amennyiben már nem ért egyet a feltételekkel, úgy az oldal, annak szolgáltatásainak és termékeinek használata már nem ajánlott.

Jelen szerződés az oldalt, valamint kapcsolódó szolgáltatásait és termékeit igénybe vevő felhasználó, a tulajdonos és a fejlesztő között jön létre.

Jelen szerődés nem kerül iktatásra és digitális formában, a dokumentum kinyomtatása nélkül is érvényes!

Jelen szerződés megszüntetésére csak bírósági úton megszületett döntés esetén, vagy az oldal ill. annak szolgáltatásainak a használatának feltételek alapján történő befejezésekor kerülhet sor.

A tulajdonos, a fejlesztő/üzemeltető ezen szerződés feltételeinek bármely pontjától eltérhet, amennyiben az nem érinti negatív hatással a felhasználókat vagy a megrendelőt!

Ebben a dokumentumban nem említett pontokról vagy témákról, a magyarországi és EU-s jogszabályok rendelkeznek.

Igénybevétel és használat

Jelen fejezet az oldal, annak termékeinek és szolgáltatásainak az elfogadható használatát határozzák meg.
A fejlesztő nem vállal felelősséget az általa készített weboldalakra utólag felkerült tartalmakért.

A NextWebGen, webfejlesztő és üzemeltető vállalkozás, új honlapok készítésével, meglévők karbantartásával, valamint web- és levelezőszerver működtetésével foglalkozik. A NextWebGen az általa készített új weboldalakat saját szerverén való üzemeltetésre ajánlja. Harmadik félnek számító webszerver üzemeltető cég esetén a NextWebGen által készített weboldalak megfelelő működése nem garantálható.

A felhasználó nem tölthet fel a weboldalára törvénybeütköző, vagy mások személyes jogát sértő, rasszista tartalmat.
Amennyiben ilyet tapasztal, kérjük küldje el nekünk emailben a kérdéses hivatkozást a info (kukac) nextwebgen.hu címre.

Tilos az NextWebGen, vagy harmadik fél szerverének vagy hálózat működésének negatív hatású befolyásolása, megzavarása, a kiszolgálástól való ellehetetlenítése, vagy az NextWebGen, vagy harmadik fél által létesített biztonsági rendszer megkerülése, vagy kijátszásának megkísérlése.
A szerződésben foglalt, hálózatot vagy működést megzavaró tevékenység, spammelés, dos- vagy brute force támadás legjobb esetben is a kezdeményező fél IP-címének feljelentését eredményezheti.

A jogosulatlan felhasználás, büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. A tulajdonos és a(z) NextWebGen - Rehus Ádám EV. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Azzal, hogy belép a tulajdonos oldalára, megrendeli, vagy használatba veszi bármelyik terméket vagy szolgáltatást, elfogadja az alábbi feltételeket.

A tulajdonos webhelyén, termékeiben vagy szolgáltatásaiban található tartalom (szöveg-, kép-, videóanyag), technológia és működési elv a tulajdonos, a tulajdonos vagy az NextWebGen szellemi tulajdona. A máshonnan származó információk, adatok megjelenítése, továbbközlése minden esetben a megjelölt licencfeltételek alapján történik. Amennyiben a jogtulajdonos rendelkezése nem fellelhető, az adat vagy tartalom továbbközlése módosítatlanul, a forrás megjelölésével történik.

A tulajdonos és a fejlesztő fenntart minden, a szolgáltatásainak bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalak, aloldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar szerzői jogi törvények védik.

A tulajdonos vagy fejlesztő előzetes hozzájárulása nélkül tilos a szolgáltatások és egyéb szoftverek egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az szolgáltatások tartalmának részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - adattároló eszközére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így lementett, lemásolt információk, adatok többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, nyilvános adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A tulajdonos és a fejlesztő oldalai és szolgáltatásaiból eredő termékei teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig a nyilvánosságnak bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos és a fejlesztő előzetes írásbeli engedélye nélkül a lapok tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás, büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. A tulajdonos és a(z) fejlesztő követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az oldal domain neve, valamint címe szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges.

Feltételek megsértése

A feltételekkel való visszaélés vagy olyan tevékenységben való részvétel amely a szabályzat rendelkezéseit megsérti a megfelelő jogi eljárást vonja maga után. A tulajdonos és a fejlesztő belátása szerint dönt a jogi úton történő felelősségre vonásról (amely magába foglalhatja a szolgáltatások beszüntetését).
A tulajdonos és a fejlesztő fenntartja a jogot, hogy azonnal felfüggessze határozatlan ideig a szolgáltatást amennyiben a felhasználó vagy előfizető megszegi a szerződési feltételeket, valamint amennyiben a tulajdonos vagy a fejlesztő számára elfogadhatatlan módon tevékenykedik.

Felelősségkizárás

A tulajdonos vagy a fejlesztő nem vállal felelősséget a felhasználót, vagy harmadik személyt ért hardveres vagy szoftveres károkért, amely közvetett módon, vagy véletlenül következett be a tulajdonos vagy a fejlesztő bármely termékének vagy szolgáltatásának a használata közben.
A tulajdonos és a fejlesztő nem vállal felelősséget harmadik személytől származó szolgáltatás igénybevételéből fakadó károkért vagy elérhetetlenségért.
A tulajdonos és a fejlesztő nem vállal felelősséget semmiféle kiszivárgott adatért, aminek közlése során harmadik személy is szerepet játszott.

Cookie kezelési tájékoztató